Доставка и плащане - RefreshTea

Продавачът ще извършва доставката на Стоките и предоставянето на Услугите само на територията на България. Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от РефрешТий ЕООД над стойност 40 лв. (с ДДС) ще бъде безплатна за Клиента и се извършва с куриерска компания Еконт. Цената на доставката на продукти, предлагани от РефрешТий ЕООД на стойност на/под 40 лв. (с ДДС) ще е 3.50 лв. и се извършва с куриерска компания Еконт. Доставка на поръчки по куриерска компания Еконт се заплаща независимо от стойността на поръчката. Условията и цената на доставка на продуктите на партньор от www.refreshtea.bg ще бъде доведена до знанието на Клиентите при обработването на поръчката от партньора.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 работен ден ( в зависимост от наличността в склада и графика и натовареността на куриерската фирма) с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг.

Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график.

Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 4 работни дни. Всички асемблирани компютърни системи и ъпгрейди са със срок на изпълнение до 7 работни дни.

Доставките се извършват на територията на Р .България с куриерска фирма Еконт , през делничните дни между 09:00-18:00ч.

Цени на доставка:

 • при поръчка над 40 лв. ( с ДДС) – безплатна доставка
 • доставка до личен адрес/ офис на Еконт- 3,50 лв. 

Срок за доставка:

 • до офис на Еконт : 1 работен ден.
 • до личен/служебен адрес : 1-3 работни дни / в зависимост от графика и натовареността на куриерската фирма/

Начин на плащане :

ППП – Плащане при получаване . Всяка пратка има „опция преглед“ – заплащате продукта в офиса на куриерската фирма или на куриерът, който ви я доставя- след като сте го видели .

0
  0
  Количка
  Количката е празнаКъм сайта
   Calculate Shipping