За нас - RefreshTea

За нас

Нашата история

„RefreshTea не е просто чай! RefreshTea е семейство!“

Това изречение може да го прочетете на много места в нашия сайт. Така е, защото  изключително много държим на това. И тъй като в семействата всичко трябва да е  открито, затова ще ви разкажем накратко за нас и как започна всичко.

Личната борба

Проблеми, промяна и просветлението

Ние сме двама приятели и израснахме в малко родопско градче. Там въздуха е чист, храната домашна, а времето е сякаш спряло. Няма го забързания живот, няма го напрегнатото ежедневие. Наред с всички хубави страни, малкият град си има и свои недостатъци. Сблъсквайки се с тях решихме да видим как е в голяма София. Град с много възможности, но и с много проблеми. Проблеми като мръсния въздух, некачествената храна и напрегнатото ежедневие ни караха да се чувствам потиснат и не на мястото си.

В същото време родителите на единия от нас започнаха да се занимават с билки. Започнаха да отглеждат някои от най-редките билки  в света. Като пряко свързани с билкарския занаят, започнахме да се интересуваме от билките и техните мистериозни и вълнуващи действия. Хилядите положителни отзиви, които получавахме от нашите клиенти  ни караха все повече да вярваме в билките. Така не след дълго се замислихме дали не можем с помощта на билките и Аюрведа да помогнем с решаването на някои от най-наболелите проблеми на съвременния човек: наднорменото тегло и заседналия начин на живот, пречистването на организма и водене на не здравословен начин на живот и напрегнатото и стресиращо ежедневие.

Споделяйки идеята с приятели бързо намерихме съмишленици, с които решихме с помощта на билките да помогнем на колкото се може повече хора.

Раждането на RefreshTea

Аюрведа, Индийски висококачествени билки и партньорство

Аюрведата е наука зародила се преди векове в Индия. Затова решихме, че трябва да намерим партньор в именно от там, който да ни помогне с изготвянето на рецептите. Да намери висококачествени автентични местни билки и да произведе един невероятен чай. За щастие имахме късмета, че познавахме индийка, която ни свърза с няколко не много големи местни производителя. Скоро с единия вече обсъждахме билки, рецепти и чайове. След като тествахме не малко варианти се спряхме на финалните три, които съдържаха само основни и силно ефикасни билки, наред със страхотен аромат и вкус. Така Българо – индийското аюрведа партньорство започна. Роди се RefreshTea.ме

Общността

RefreshClub – Център за знания и мотивация, взаимопомощ и подрепа

Макар и убедени в действието на чайовете ние сме млади и интелигентни хора, които осъзнаваме, че колкото и добри да бъдат те, сами по себе си няма да доведат до търсения ефект. Ефектът ще е истински само ако човек реши да се промени. Промяната обаче е трудна ако си сам. Така се зароди идеята за RefreshClub, където наши приятели и доказали се специалисти ще създават и споделят видеа в три основни направления:

 
Как да подобрим физическата си активност и тонус?
Как да се справяме със стреса и да бъдем по-щастливи?
Как да се храним и какво да правим за да се чувствам по-добре ?

Така всеки решил да поеме по пътя на промяната ще получава наставления и подкрепа в неговото не лесно начинание. Защото заедно е по-лесно, а и по-приятно!

Искайки да помогнем на повече хора, решихме да отделяме определена сума от всеки продаден продукт и с тези пари да помагаме при организираме или подпомагаме различни социални мероприятия като спортни събития, зелени училища, презентации в училищата и др.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм сайта
      Calculate Shipping