fbpx

RefreshClub

Какво е RefreshClub?

Тук нашите ментори качват редовно полезни видеа и статии.  Така ще получаваш редовно полезни знания директно от доказани специалисти в дадените области. А за да ти е по-удобно към всички стати ще има аудио вариянт. Така лесно ще може да се информираш докато се разхождаш в планината или просто се радваш на сладка почивка след изпълнен с приключения ден. Това не е всичко! Под всеки материал ще можеш да задаваш въпроси към ментора, както и да дискутираш темата или постигнатите от теб резултати с другите участници.

Какво получаваш?

Кои са нашите ментори ?

 

Мартин Гергов

Фитнес инструктор, влогър и блогър

Аз съм бивш пехотинец и състезател от Националния отбор на България по пауърлифтинг.

Четирикратен републикански, четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист по силов трибой (пауърлифтинг). 

Четвърти на Световното по пауърлифтинг за младежи по мъртва тяга.

Редовен участник в телевизионни предавания и реклами на големи компании

Продуцирах и заснех собствен риалити фитнес проект носещ името „На война с мазнините без повиквателна“. Той бе един от 82-то одобрени проекта сред над 600 участника. Излъчен пред големи компании като UNIVERSAL, FOX, LIONSGATE, HBO и др. на най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис.

Последно от Марто:

Гергана Радович

Холистичен терапевт, треньор и експерт по съня.
 
Помагам на заетите хора да се справят със стреса, да спят по-добре и да постигнат повече в живота си.
 
Това, което ме отличава от другите, е, че имам 15-годишен опит като авиационен инструктор, специализирал в управление на стреса, умората и съня на летателните екипажи и други категории авиационен персонал. Благодарение на това изградих ефективен подход, който помага на хората да постигнат добро здраве, вътрешен мир и финансово благополучие.
 
Това, което още ме отличава, е, че едновременно използвам методи за въздействие на рационално, емоционално и физическо ниво.
 
Благодарение на всичко това хората на които помагам спят много по-добре, имат спокойствие в живота си и постигат с лекота цели като по-добра визия, вътрешна сила, любящи взаимоотношения, финансова свобода, удовлетворяваща професия.

Последно от Гери:

 

Анита Атанасова

Йога инструктор, влогър

Започнах да се интересувам от здравословно хранене преди повече от 8 години, когато се сблъсках с покачване на килограмите. Минала съм през всички крайности. Включително ядене на една ябълка, разделена на три хранения за цял ден. 

Разбрах, че това не е начинът и има по-здравословни варианти. 

Завършила съм Медицинския университет във Варна, където придобих важни знания за човешкото тяло свързани с хранене и диететика, които обогатиха знанията ми за балансиран начин на живот

Имам собствен YouTube канал, където споделям знаняита си относно йогата и здравословния начин на живот.

Последно от Ани:

 
0
  0
  Количка
  Количката е празнаКъм сайта
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   book15 Get 15% off